Tumik Impex SRL
-10% Reducere la prima comanda

Codul promotional: Tex2020

Cumpara acum

Nu esti logat

Intra in cont

Confidentialitate

 

Datele pe care le pastram despre dumnevoastra sunt in mare parte cele pe care ni le oferiti la creearea contului precum: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, fax, adresa. Pe langa acestea, mai pastram si adresa IP.

 

Colectarea datelor se face in scopul de a presta servicii in beneficiul dumneavoastra, de exemplu:

- Facturarea produselor achizitionate

- Onorarea comenzilor.

- Incheierea contractelor.

- Identificarea comenzilor si solutionarea problemelor (in cazul in care apar).

- Reclame si marketing

 

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru a atinge scopul pentru care au fost furnizate sau cat este cerut prin legile aplicabile. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

 

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.